Csíki Vállalkozók Egysülete

CsVE Webinárium: Terjeszd ki vállalkozásodat Európába

  Február 15., 10:00 - Február 15., 11:00
Megosztás

Tippek a hatékony üzleti & eladási folyamatok kiszervezéséhez.

A Csíki Vállalkozók Egyesülete, közösen szakmai partnerével, a Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara tagjával, a GDSiT-vel Szakmai webináriumra hívja mindazokat, akik magukra ismernek, az alábbi felhívásban:
Készen állsz arra, hogy vállalkozásodat a következő szintre emeld, és új országokba terjeszkedj ? Csatlakozz hozzánk egy izgalmas és informatív webináriumra, ahol sikeres stratégiai tippeket kaphatsz az új piacokra való belépéshez és az európai üzleti előnyök kiépítéséhez.
Meghívott előadóink, Malgorzata Rzepa és Székelyföldi Zoltán a GDSIT Svájc / Lengyelorszag tulajdonosai, akik az iparágban eltöltött 25 év tapasztalatával és bizonyított sikerekkel rendelkeznek, igazi látnokok és vezetők a határon túli eladási területen. Rengeteg tudással és szakértelemmel rendelkeznek, és jelentős szerepet játszottak az európai kis és középvállalkozások új magasságokba való vezetésében.
A piackutatásról és a célközönség elemzésétől kezdve a hatékony eladás és a kulturális érzékenységig minden információt birtokolnak és megosztanak az esemény során a résztvevőkkel. Élj ezzel a lehetőséggel, vegyél részt a webináriumon, hogy értékes betekintést és eszközöket szerezz ahhoz, hogy vállalkozásodat kiterjeszthesd határon túl.

Helyszín: Online (Zoom v Google Meet - csatlakozási linket az esemény előtt fél órával küldünk a beregisztrált résztvevőknek)
Dátum: Febr. 15, szerda, d.e. 10 óra

A részvétel ingyenes és előzetes online regisztrációhoz kötött.
REGISZTRÁCIÓ:  https://forms.gle/LJT8k1cVZgJFfQgG6
Jelentkezési határidő: 2023. február 14, kedd, 12 óra

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

 

Jegyek

Hamarosan...